JAFRA Royal Revitalize RJˣ

JAFRA Royal Revitalize RJˣ, RJx Huidverzorgingslijn, er 7 jaar jonger uitzien dankzij de RJˣ-technologie van JAFRA. Resultaat in slechts 4 weken, ervaar het nu zelf! JAFRA's exclusieve technologie geeft Gelée Royale nu nog meer KRACHT, WERKZAAMHEID en PRECISIE.

Om de geconcentreerde power van Gelée Royale voor de huidverzorging te ontsluiten, hebben we in ons JAFRA Royal Jelly Science Institute de volgende doorbraak bereikt: ROYAL JELLY RJX. In de wetenschap staat de factor "X"voor potentiëring. Royal Jelly RJX vergroot de natuurlijk kracht van Gelée Royale vele malen! RJX is exclusief bij JAFRA en zit in elk JAFRA ROYAL verzorgingsproduct. De Royal Jelly RJX-technologie combineert Gelée Royale op synergetische wijze met aanvullende werkzame stoffen om de werkzaamheid, werkingsduur en de afgiftenauwkeurigheid ervan te vergoten.

De in JAFRA ROYAL opgenomen Royal Jelly RJX is qua werkzaamheid uniek. Het vergroot aantoonbaar de celregeneratie, versterkt de huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van de huid. Deze unieke technologie bevindt zich enkel en alleen in JAFRA ROYAL huidverzorgingsproducten!

Alle JAFRA-producten ondergaan klinische veiligheidstests en worden door een onafhankelijke, door een commissie gecertificeerde toxicoloog getest. Ze zijn bovendien klinisch, dermatologisch en op allergieën en irritaties getest. Overeenkomstig de wettelijke verboden is er geen enkel product van JAFRA op dieren getest.JAFRA Gelée Royale is een duurzame grondstof.

Bijen wordt bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze

ROYAL-producten op generlei wijze schade toegebracht.

4 stappen in 4 minuten - Mooi, Vitaal en Jong.

Royal Jelly producten zijn voor alle huidtypen geschikt zelfs voor de zeer gevoelige huid.

 

JAFRA Royal Revitalize RJˣ, RJx Huidverzorgingslijn - Nieuw!

JAFRA Royal Revitalize RJˣ

Er zijn 20 producten.

Item 1-12 van 20 in totaal item(s)

Actieve filters