• Aanbieding!

Sun Care Set 3 stuks

€ 81,00
€ 58,00 € 23,00 korting
Inclusief belasting

JAFRA Sun, aanbieding zonneproducten voor iedereen die zich goed wil beschermen tegen de schade van de zon. Mooie set 3 stuks naar keuze Sun Spray Sunscreen SPF30, Face Protector Sunscreen SPF50+, Body Protector Sunscreen SPF50+, Face Protector Sunscreen SPF50+ oilfree, Cooling After Sun Lotion.

Keuze JAFRA zonverzorging
Keuze JAFRA zonverzorging 2
Keuze JAFRA zonverzorging 3
Aantal

  • Veilig betalen via IDeal en Paypal op een beveiligde site Veilig betalen via IDeal en Paypal op een beveiligde site
  • Leveringsbeleid (Wij leveren via Post NL binnen 2 - 5 dagen) Leveringsbeleid (Wij leveren via Post NL binnen 2 - 5 dagen)
  • Garantie Garantie
  • Persoonlijk Advies Persoonlijk Advies
  • Natuurlijke basis, dermatologisch getest en parabenen vrij Natuurlijke basis, dermatologisch getest en parabenen vrij

Waarom een hoge UV-factor? Een hoge UVbeschermingsfactor is de enige betrouwbare bescherming tegen door de zon veroorzaakte huidveroudering. SPF 15, zoals in de meeste van onze JAFRA dagverzorgingsproducten, is in de regel voldoende voor dagelijks gebruik, maar beslist niet als je langere tijd in de zon doorbrengt.

Sun Spray Sunscreen SPF30: Een watervaste, lichte en snel intrekkende Sun Spray. Hij bevat betrouwbare breedspectrum UVA- en UVB-bescherming met UV-factor 30 en JAFRA's exclusieve PPC-complex. De spray laat zich zacht en gelijkmatig op de huid aanbrengen en bedekt deze snel met een olievrije bescherming tegen schadelijke zonnestraling . Zeer geschikt voor alle voor de zon gevoelige huid en de zon ontwende huidtypen.

Face Protector Sunscreen SPF50+: Een lichte olievrije zonnecrème, die zich gemakkelijk laat verdelen en snel in de huid trekt. De breedspectrum UV-factor 50 en het exclusieve JAFRA PPC-complex bieden een betrouwbare bescherming tegen UVA- en UVB-straling. De niet-vette formule is onzichtbaar onder make-up en hydrateert de huid, terwijl zij beschermt tegen de schadelijke gevolgen van de zonnestraling. De huid wordt zacht en fluwelig. Zeer geschikt voor de hele familie om de voor de zon gevoelige en de zon ontwende huid in het gezicht te beschermen. Eveneens voor elke huid die wordt blootgesteld aan sterke zonnestraling en voor sporters.

Oil Free Face Protector Sunscreen SPF50+: Een zeer lichte, olievrije zonnecrème die speciaal is ontwikkeld voor de specifieke behoeften van een vettige huid. Hij laat zich gemakkelijk verdelen en trekt snel in de huid. De breedspectrum UV-factor 50 en het exclusieve JAFRA PPC-complex bieden een betrouwbare bescherming tegen UVA- en UVB-straling. De niet-vette formule verstopt de poriën niet en is onzichtbaar onder makeup, terwijl zij beschermt tegen de schadelijke gevolgen van de zonnestraling De huid ziet er zacht en fluwelig uit.

Body Protector Sunscreen SPF50+: Een lichte, olievrije zonnecrème die zich gemakkelijk laat verdelen en snel in de huid trekt. De breedspectrum UV-factor 50 geeft een betrouwbare bescherming tegen de schadelijke UVA- en UVB-straling. JAFRA's exclusieve PPC-complex hydrateert de huid en helpt met anti-oxidanten om aantasting van de huid door de zon te voorkomen en huidverkleuringen te minimaliseren. Voor de licht voor de zon gevoelige huid van het hele gezin. Beschermt ook huiddelen als neus, oren en schouders van lichtere huidtypen en een de zon ontwende huid. Ook ideaal voor sporters.

Cooling After Sun Lotion: Een hydraterende en verkoelende zonverzorging. De verzorgende lotion maakt de door zon, wind en water geïrriteerde huid glad en hydrateert dankzij het exclusieve PPC-complex van JAFRA. Natuurlijke ingrediënten zoals aloë vera en shea butter kalmeren de vermoeide en aangetaste huid, terwijl ze tegelijkertijd werkzaam zijn tegen tekenen van huidveroudering. Lichaamsverzorging na het zonnebaden voor de hele familie. Geschikt voor alle huidtypen.