• In prijs verlaagd

Make up setting spray

€ 17,50
€ 9,90 € 7,60 korting
Inclusief belasting

JAFRA make up settingpray is de laatste stap op weg naar een perfecte make-up: hij wordt eenvoudig na het opmaken op het gezicht gesprayd en verlengt de houdbaarheid van de look. De hydraterende „Makeup Setting Spray“ komt uit de gezichtsverzorgingslijn Beauty Dynamics.  Hij kan gedurende de hele dag worden gebruikt om de make-up en de huid op te frissen, zonder zichtbare resten achter te laten. De make-up ziet er dankzij de transparante spray tot 8 uur lang onberispelijk uit. Geschikt voor alle huidtypen.

Aantal

  • Veilig betalen via IDeal en Paypal op een beveiligde site Veilig betalen via IDeal en Paypal op een beveiligde site
  • Leveringsbeleid (Wij leveren via Post NL binnen 2 - 5 dagen) Leveringsbeleid (Wij leveren via Post NL binnen 2 - 5 dagen)
  • Garantie Garantie
  • Persoonlijk Advies Persoonlijk Advies
  • Natuurlijke basis, dermatologisch getest en parabenen vrij Natuurlijke basis, dermatologisch getest en parabenen vrij

JAFRA make up settingpray is de laatste stap op weg naar een perfecte make-up: hij wordt eenvoudig na het opmaken op het gezicht gesprayd en verlengt de houdbaarheid van de look. De hydraterende „Makeup Setting Spray“ komt uit de gezichtsverzorgingslijn Beauty Dynamics.  Hij kan gedurende de hele dag worden gebruikt om de make-up en de huid op te frissen, zonder zichtbare resten achter te laten. De make-up ziet er dankzij de transparante spray tot 8 uur lang onberispelijk uit. De hydraterende formule verfrist de huid, droogt snel en geeft een fijne waternevel, die voorkomt dat de make-up in de loop van de dag ‘wegsmelt’. Daarnaast is hij eenvoudig in het gebruik: het flesje goed schudden, de ogen sluiten en vanaf een afstand van ongeveer 25 tot 30 cm op het gezicht sprayen.

Geschikt voor alle huidtypen.