JAFRA Revitalizing Sonic Cleanser

€ 81,00
Inclusief belasting

De JAFRA Rivitalizing Sonic Cleanser geeft een vooruitstrevende ultrasoonreiniging, een methode die vele malen beter werkt dan het reinigen met de hand of een washandje.Met 7.200 toeren per minuut is de Beauty Turbo een echt reinigingswonder! In combinatie met de Gentle Cleansing Milk zorgt de Beauty Turbo voor een grondig gereinigde huid, verzorgd met Gelée Royale, vitamine C en allantoïne. Laten je huid er jonger uitzien.

Aantal

  • Veilig betalen via IDeal en Paypal op een beveiligde site Veilig betalen via IDeal en Paypal op een beveiligde site
  • Leveringsbeleid (Wij leveren via Post NL binnen 2 - 5 dagen) Leveringsbeleid (Wij leveren via Post NL binnen 2 - 5 dagen)
  • Garantie Garantie
  • Persoonlijk Advies Persoonlijk Advies
  • Natuurlijke basis, dermatologisch getest en parabenen vrij Natuurlijke basis, dermatologisch getest en parabenen vrij

JAFRA Revitalizing Sonic Cleanser in combinatie met de Royal Jelly Ritual Gentle Cleansing Milk: Een opvallende multitasker op het gebied van schoonheid met verzorgende en voedende eigenschappen, die de huid reinigt en het huidbeeld verbetert. Je persoonlijke verzorgingsritueel voor een prachtige huid - elke dag.

De Rivitalizing Sonic Cleanser geeft een vooruitstrevende ultrasoonreiniging, een methode die vele malen beter werkt dan het reinigen met de hand of een washandje.Met 7.200 toeren per minuut is de Beauty Turbo een echt reinigingswonder! In combinatie met de Gentle Cleansing Milk zorgt de Beauty Turbo voor een grondig gereinigde huid, verzorgd met Gelée Royale, vitamine C en allantoïne. Laten je huid er jonger uitzien.

Layering is nu de absolute trend. Reinig je huid grondig en zacht met de Gentle Cleansing Milk eventueel met de Revitalizing cleanser. Breng aansluitend een van de serums aan. Overdag kunt u aansluitend ook gebruik maken van de lichte Sun Protection Fluid SPF50, die je huid beschermt tegen vrije radicalen en huidveroudering. Tenslotte brengt u de Global Longevity Balm of de Global longevity creme aan(voor de droge huid) als perfecte afsluitende verzorging. Uiterst geconcentreerde Gelée Royale, Manuka-honing en Royal Active peptiden.

Datasheet

Huidtypen
Alle huidtypen