Royal Jelly Extra Soothing Balm

€ 39,00
Inclusief belasting

JAFRA Royal Jelly Extra Soothing Balm: Deze multifunctionele huidcrème / balsem zorgt voor complete hydratatie gedurende de hele dag voor alle delen van de huid die extra veel verzorging nodig hebben

Aantal

  • Veilig betalen via IDeal en Paypal op een beveiligde site Veilig betalen via IDeal en Paypal op een beveiligde site
  • Leveringsbeleid (Wij leveren via Post NL binnen 2 - 5 dagen) Leveringsbeleid (Wij leveren via Post NL binnen 2 - 5 dagen)
  • Garantie Garantie
  • Persoonlijk Advies Persoonlijk Advies
  • Natuurlijke basis, dermatologisch getest en parabenen vrij Natuurlijke basis, dermatologisch getest en parabenen vrij

Met een soepele, egale en mooie huid voel je je zelfverzekerd! Bij JAFRA hebben we de rotsvaste overtuiging dat je huid de beste verzorging verdient - elke dag weer.

JAFRA Royal Jelly gezichtsverzorging - een van de meest luxueuze en effectieve huidverzorgingssystemen van de wereld - heeft de manier waarop vrouwen in hun vel zitten sinds meer dan een halve eeuw revolutionair veranderd.
Door het oneindige potentieel van Royal Jelly met zijn unieke werking van aminozuren en vitaminen, zijn er per direct twee nieuwe body-producten met de verjongende, verkwikkende kwaliteiten van Royal Jelly.

Royal Jelly Scar Balm: Verbetert uiterlijk en structuur van littekens. Royal Jelly Scar Balm is een lichte, littekenbalsem die geschikt is voor oude en nieuwe littekens. Het is klinisch bewezen dat het de littekens vermindert middels een unieke combinatie van vitaminen, Manuka-honing en ons speciaal Sangre de Drago-extract.

Behandel uw huid met een krachtig complex dat het verschijnsel van littekengrootte, dikte, kleur, textuur en algemene uitstraling vermindert. Het voelt glad, trekt zeer snel in de huid zonder geur of residu en werkt als een tweede laag van de huid, zodat u huid zacht en vochtig blijft met de ideale resultaten.

Royal Jelly Extra Soothing Balm: Deze multifunctionele huidcrème / balsem zorgt voor complete hydratatie gedurende de hele dag voor alle delen van de huid die extra veel verzorging nodig hebben, zoals lippen, nagelriemen, ellebogen, voor een droge, gebarsten huid en helpt de littekens sneller te genezen.

Dit is een luxe huidbalsem bestaande uit een combinatie van Manuka honing, shea en cacaoboter, en antioxidantrijke botanische oliën samen met onze iconische Royal Jelly die de huid kalmeert.

Datasheet

Huidtypen
Alle huidtypen
Droge Huid
Gevoelige Huid