Brightening Dynamics Pearl Cleanser

€ 23,00
Inclusief belasting

Brightening Pearl Cleanser, zeepvrije reinigingspoeder, dat met water een verfrissende en schuimrijke reiniging wordt. Het poeder verwijdert effectief en op milde wijze make-up en verontreinigingen. Revitaliserende complexen hydrateren en zorgen voor een gelijkmatige teint. Grondig met water naspoelen.

Aantal

  • Veilig betalen via IDeal en Paypal op een beveiligde site Veilig betalen via IDeal en Paypal op een beveiligde site
  • Leveringsbeleid (Wij leveren via Post NL binnen 2 - 5 dagen) Leveringsbeleid (Wij leveren via Post NL binnen 2 - 5 dagen)
  • Garantie Garantie
  • Persoonlijk Advies Persoonlijk Advies
  • Natuurlijke basis, dermatologisch getest en parabenen vrij Natuurlijke basis, dermatologisch getest en parabenen vrij

De Brightening Dynamics lijn laat een vermoeide, vale huid er weer stralend uitzien en gaat voortijdige huidveroudering tegen.

Deze lijn bestaat uit:

Brightening Pearl Cleanser, zeepvrije reinigingspoeder, dat met water een verfrissende en schuimrijke reiniging wordt. Het poeder verwijdert effectief en op milde wijze make-up en verontreinigingen. Revitaliserende complexen hydrateren en zorgen voor een gelijkmatige teint. Grondig met water naspoelen.

Brightening Toner, gezichtslotion voor een stralend gereinigd effect. Verfrist en revitaliseert de huid voor een stralende en gezonde teint. Na de reiniging op een vochtig wattenschijfje aanbrengen op het gezicht, de hals en het decolleté. Niet op de huid rond de ogen.

Brightening Lotion SPF 15, lichte lotion voor overdag. Hydrateert en beschermt tegen milieuinvloeden dankzij Advanced Intellishield+. Bevat het Brightensmart Complex met ayurvediche stoffen voor een gladde, gelijkmatige huid en laat deze er stralend uitzien. Na de cleanser en de toner op het gezicht, de hals en het decolleté aanbrengen en zachtjes inmasseren. Niet op de huid rond de ogen aanbrengen.

Brightening Dynamics Night Moisture, Deze rijk voedende verzorging zorgt tijdens de nacht voor een gelijkmatig huidbeeld. Verkleuringen, fijne lijntjes en rimpeltjes worden verminderd. Voor een stralende oogopslag. Voor iedereen die graag een stralende teint wil hebben. 's Avonds na de reiniging met de Revitalizing Pearl Cleanser en de toner op het gezicht en de hals aanbrengen. Getest op allergieën en irritaties Klinisch en dermatologisch getest

Datasheet

Huidtypen
Vermoeide, vale huid