• In prijs verlaagd

JAFRA CC Crème SPF 15

€ 22,00
€ 17,00 € 5,00 korting
Inclusief belasting

CC Crème - De Beauty Revolution

Huidverzorging en make-up in één. Verbetert de textuur en de kleur van de huid en camoufleert kleine onregelmatigheden.

Hoe werkt de JAFRA CC-crème? Het geheim schuilt in de hightech, innovatieve textuur. Met specifieke kleurpigmenten, die helpen om kleine problemen als rode plekjes 'weg te toveren'. De corrigerende pigmenten maken de huidteint mooier.

Hoe breng je de CC-crème correct aan? Na de dagverzorging. Een kleine hoeveelheid op de vingertoppen doen en de plekjes in het gezicht aanstippen die moeten worden 'gecorrigeerd'. Dan zachtjes van binnen naar buiten uitblenden voor een minimalistische make-up. Kan ook op het hele gezicht en desgewenst vervolgens licht afpoederen.

Kleur Foundation
Aantal

  • Veilig betalen via IDeal en Paypal op een beveiligde site Veilig betalen via IDeal en Paypal op een beveiligde site
  • Leveringsbeleid (Wij leveren via Post NL binnen 2 - 5 dagen) Leveringsbeleid (Wij leveren via Post NL binnen 2 - 5 dagen)
  • Garantie Garantie
  • Persoonlijk Advies Persoonlijk Advies
  • Natuurlijke basis, dermatologisch getest en parabenen vrij Natuurlijke basis, dermatologisch getest en parabenen vrij

CC Crème - De Beauty Revolution

Huidverzorging en make-up in één. Verbetert de textuur en de kleur van de huid en camoufleert kleine onregelmatigheden.

Hoe werkt de JAFRA CC-crème? Het geheim schuilt in de hightech, innovatieve textuur. Met specifieke kleurpigmenten, die helpen om kleine problemen als rode plekjes 'weg te toveren'. De corrigerende pigmenten maken de huidteint mooier.

Hoe breng je de CC-crème correct aan? Na de dagverzorging. Een kleine hoeveelheid op de vingertoppen doen en de plekjes in het gezicht aanstippen die moeten worden 'gecorrigeerd'. Dan zachtjes van binnen naar buiten uitblenden voor een minimalistische make-up. Kan ook op het hele gezicht en desgewenst vervolgens licht afpoederen.

CC-crème samen met primer en concealer? Dat is eigenlijk niet nodig, want een CCcrème corrigeert al het huidoppervlak en biedt een variabele dekkracht.