Detox Clay Mask

€ 22,00
Inclusief belasting

JAFRA Royal Boost Detox Clay Mask: Multitaskend kleimasker met Royal Jelly RJX, rijk aan mineralen en anti-oxidanten, speciaal voor de normale/gemengde/vettige huid. Reinigt poriëndiep, regenereert en brengt de huid weer in balans. Een uiterst werkzame 3-in-1 formule neemt overtollige talg op, verwijdert vuildeeltjes en laat een vermoeide, vale huid weer stralen. De huid is erna fris, soepel en stralend mooi.

TOEPASSING

Op de gereinigde huid aanbrengen en 15 minuten laten inwerken, niet bij ogen en mond aanbrengen. Met warm water grondig afspoelen en huid vervolgens zachtjes droog deppen. Verder gaan met de huidverzorging. In geval van een vettige of gemengde huid minstens 2-3 maal per week gebruiken om optimale resultaten te bereiken. Bij een gevoelige huid eenmaal per week toepassen.

Aantal

  • Veilig betalen via IDeal en Paypal op een beveiligde site Veilig betalen via IDeal en Paypal op een beveiligde site
  • Leveringsbeleid (Wij leveren via Post NL binnen 2 - 5 dagen) Leveringsbeleid (Wij leveren via Post NL binnen 2 - 5 dagen)
  • Garantie Garantie
  • Persoonlijk Advies Persoonlijk Advies
  • Natuurlijke basis, dermatologisch getest en parabenen vrij Natuurlijke basis, dermatologisch getest en parabenen vrij

JAFRA Royal Boost Detox Clay Mask: Als je een vette teint hebt, is een kleimasker een MUST voor je huidverzorgingsritueel. Snel ontgiften, herstarten en balanceren van de vette huid met de kracht van Royal Jelly RJx. Dit 3-in-1 multi-tasking kleimasker, doordrenkt met anti-oxidant-rijke matcha en spinazie, absorbeert overtollige olie, trekt vuil aan en zorgt voor een saaie, vermoeide huid om een zuivere en energieke gezonde gloed te creëren.

TOEPASSING

Op de gereinigde huid aanbrengen en 15 minuten laten inwerken, niet vlakbij de ogen en de mond aanbrengen. Met warm water grondig afspoelen en huid vervolgens zachtjes droog deppen. Verder gaan met de huidverzorging. In geval van een vettige of gemengde huid minstens 2-3 maal per week gebruiken om optimale resultaten te bereiken. Bij een gevoelige huid eenmaal per week toepassen.

TOP-TIP

Bij een gemengde of vettige huid is een kleimasker onontbeerlijk. Minstens 2 tot 3 maal per week toepassen om de beste resultaten te behalen.

BELANGRIJKSTE WERKZAME STOFFEN:

ROYAL JELLY RJX Exclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en aan te voelen.

MATCHA Krachtig anti-oxidant, dat de huid vitaliseert en beschermt tegen schade door vrije radicalen. Eerste tekenen van huidveroudering worden tegengegaan.

SPINAZIE Voorziet de huid van vitaminen en anti-oxidanten.

KAOLIEN EN BENTONIET Natuurlijke kleiaarde, rijk aan mineralen, die onzuiverheden en overtollige talg opneemt.

Datasheet

Huidtypen
Normale huid
Vette Huid