JAFRA PRO Eye Transformer

€ 59,00
Inclusief belasting

JAFRA PRO Eye Transformer: Deze duo-set bestaat uit een concentraat voor het bovenste deel van de huid om de ogen en een crème voor het deel onder de ogen en geeft een zichtbare versteviging en een frisse oogopslag. Fijne lijntjes en rimpeltjes zoals kringen onder de ogen of schaduwen onder de ogen worden zichtbaar verminderd, de teint van de huid verbetert duidelijk. Maakt de huid rond de ogen voller en strakker en laat de ogen stralen. 's Ochtends en 's avonds na de reiniging Eye Transformer Upper Eye Concentrate en Eye Transformer Under Eye Cream aanbrengen. Met de ringvinger zachtjes van binnen naar buiten aanbrengen.

Aantal

  • Veilig betalen via IDeal en Paypal op een beveiligde site Veilig betalen via IDeal en Paypal op een beveiligde site
  • Leveringsbeleid (Wij leveren via Post NL binnen 2 - 5 dagen) Leveringsbeleid (Wij leveren via Post NL binnen 2 - 5 dagen)
  • Garantie Garantie
  • Persoonlijk Advies Persoonlijk Advies
  • Natuurlijke basis, dermatologisch getest en parabenen vrij Natuurlijke basis, dermatologisch getest en parabenen vrij

JAFRA PRO

Baanbrekende verzorging voor zichtbare resultaten: deze hightech-producten werken als een lifting, maar zonder injecties. Rimpels, overpigmentering of verlies van elasticiteit, elk product heeft zijn speciale werking. En tegelijkertijd zijn ze dankzij ons PRO-complex met zijn multifuncionele werkingsmechanisme allround experts op het gebied van anti-ageing. Duurzame resultaten na slechts 4 weken.

Deze lijn bestaat uit:

Eye Transformer: Deze duo-set bestaat uit een concentraat voor het bovenste deel van de huid om de ogen en een crème voor het deel onder de ogen en geeft een zichtbare versteviging en een frisse oogopslag. Fijne lijntjes en rimpeltjes zoals kringen onder de ogen of schaduwen onder de ogen worden zichtbaar verminderd, de teint van de huid verbetert duidelijk. Maakt de huid rond de ogen voller en strakker en laat de ogen stralen. 's Ochtends en 's avonds na de reiniging Eye Transformer Upper Eye Concentrate en Eye Transformer Under Eye Cream aanbrengen. Met de ringvinger zachtjes van binnen naar buiten aanbrengen.

Even Tone: Een luchtige, zijdezachte lotion die de huid er direct stralender en zichtbaar frisser uit laat zien. Verbetert de helderheid en frisheid van de huid en vermindert vlekkerigheid. Remt het voorkomen van pigmentvlekjes en nieuwe donkere vlekjes en verkleuringen van de huid. 's Ochtends en's avonds na de reiniging en vóór de hydraterende verzorging aanbrengen. Niet op de huid rond de ogen aanbrengen.

Face Lift SPF20: Een luchtige lotion geeft direct stevigheid en maakt de huid gladder. De huid wordt zichtbaar gelift en voelt steviger aan. Fijne lijntjes en diepere rimpeltjes worden duidelijk verminderd. Herdefinieert de contouren van het gelaat en geeft het profiel een jeugdiger uitstraling. Zorgt
voor een meetbare, zichtbare lifting van de huid en maakt deze voller en strakker. 's Ochtends na de reiniging en vóór de dagcrème op het gezicht en de hals aanbrengen. Niet op de huid rond de ogen aanbrengen.

Night Recovery Concentrate: Een geconcentreerd serum dat de huid er meer uitgerust uit laat zien en haar meer veerkracht en elasticiteit geeft. Het uiterlijk van de huid wordt steviger en dichter. De gezichtscontouren
worden zichtbaar verbeterd, de huid ziet er als gelift uit, de gelaatstrekken zien er jeugdiger
uit en rimpels worden duidelijk strakker en gladder. Zorgt nacht na nacht voor zichtbare vernieuwing en verbetering van de huid. 's Avonds na de reiniging en vóór de nachtcrème op het gezicht en de hals aanbrengen. Niet op de huid rond de ogen aanbrengen.

Dermal Line Filler: Een geconcentreerde gel met een onmiddellijk gladder resultaat. De huid met fijne lijntjes ziet er strakker en gelift uit. Kraaienpootjes, nasolabiale en voorhoofdrimpels worden verminderd en rimpels worden minder zichtbaar. De huid maakt in zijn geheel een jeugdiger indruk. Zelfs diepe rimpels lijken na het aanbrengen minder zichtbaar, opgevuld en duidelijk gladder. 's Ochtends en 's avonds na de reiniging en vóór de hydraterende verzorging op lijntjes en diepere rimpels aanbrengen en zachtjes met de vingertoppen inmasseren.

Datasheet

Huidtypen
Alle huidtypen