• In prijs verlaagd

Long Wear Makeup SPF 20

€ 23,00
€ 18,00 € 5,00 korting
Inclusief belasting

JAFRA Long Wear Makeup SPF20: Lang houdende make-up, die zorgt voor een soepele huid en onberispelijke tint, de hele dag. Blijft fris en natuurlijk ondanks de hitte, vocht en langdurige inspanning. Het bevat het huidverzorgende natriumhyaluronaat voor een soepele en zachte huid, het vermindert fijne lijntjes en plooien, voor een gelijkmatiger uiterlijk.

Goed schudden Breng een kleine hoeveelheid aan en smeer het met de vingertoppen, een sponsje of een foundation borstel uit. Precies daar aanbrengen waar het nodig is.

Kleur Foundation
Aantal

  • Veilig betalen via IDeal en Paypal op een beveiligde site Veilig betalen via IDeal en Paypal op een beveiligde site
  • Leveringsbeleid (Wij leveren via Post NL binnen 2 - 5 dagen) Leveringsbeleid (Wij leveren via Post NL binnen 2 - 5 dagen)
  • Garantie Garantie
  • Persoonlijk Advies Persoonlijk Advies
  • Natuurlijke basis, dermatologisch getest en parabenen vrij Natuurlijke basis, dermatologisch getest en parabenen vrij

Lang houdende make-up, die zorgt voor een soepele huid en onberispelijke tint, de hele dag. Blijft fris en natuurlijk ondanks de hitte, vocht en langdurige inspanning. Het bevat het huidverzorgende natriumhyaluronaat voor een soepele en zachte huid, het vermindert fijne lijntjes en plooien, voor een gelijkmatiger uiterlijk.

Goed schuddenBreng een kleine hoeveelheid aan en smeer het met de vingertoppen, een sponsje of een foundation borstel uitPrecies daar aanbrengen waar het nodig is