Vita Cosmetics - JAFRA Webshop

Vita Cosmetics is een bedrijf met liefde voor het gebruik van natuurlijke ingrediënten tegen een wetenschappelijke achtergrond. Het leveren van de beste oplossingen voor algemene huidzorg en schoonheid, strevend naar pure, veelzijdige producten van uitmuntende kwaliteit.

JAFRA Cosmetics heeft een groot assortiment aan huidverzorging, body care en make-up. Van een zeer gevoelige, droge huid, vette huid, normale gecombineerde huid en een zorgvragende rijpere huid. Alle producten zijn op natuurlijke en minerale basis.

Voor ieder huidtype zijn er prachtige producten te vinden in onze JAFRA webshop/ online shop van Vita Cosmetics. Maandelijks vind u hier ook nieuwe aanbiedingen met extra korting.

U kunt veilig betalen en uw pakket wordt via POSTNL binnen 2-5 dagen geleverd. Vanaf €50,= wordt u pakket gratis geleverd. U ontvangt bij iedere bestelling een mini product cadeau.

Heeft u vragen, neemt u gerust contact met ons op.

JAFRA Cosmetics

JAFRA is in 1956 door Jan en Frank Day in Malibu opgericht. Vandaar de naam Ja-Fra. JAFRA heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de ontwikkeling van hoogwaardige cosmeticaproducten. JAFRA Cosmetics International behoort op het gebied van cosmetica en schoonheidsverzorging tot de wereldwijd toonaangevende bedrijven. Met teamspirit en enthousiasme veranderen we de cosmeticabranche. We zetten trends, nemen verantwoordelijkheid, durven vooruit te kijken en zijn innovatief. JAFRA stelt de eis om het allerbeste voor uw huid te doen. JAFRA heeft producten om u er nog mooier uit te laten zien.

JAFRA Cosmetics gebruikt de modernste technologie. Exclusieve complexen van werkzame stoffen en hoogwaardige ingrediënten zijn de bouwstenen van alle JAFRA gezichtsverzorgingsproducten. Ayurvedische werkzame stoffen als oplossing voor de individuele behoeften van je huid. Op suikers gebaseerde werkzame stoffen bevorderen de intracellulaire communicatie. Ze maken de huid glad, hydrateren haar en maken haar zacht en soepel. Royal Jelly is een uniek levenselixer van de bijenkoningin. Een vitale huid en een stralend uiterlijk dankzij SIRTUIN Activators. NIEUW! Royal Active Peptide versnelt en versterkt de resultaten. Veel formules worden met behulp van koude verwerking techniek gemaakt voor het behoud van de grondstoffen.

Wat betreft de make-up gaat JAFRA Beauty nog een stapje verder: vooruitstrevende make-up formules, die huidverzorgende werkzame stoffen combineren met levendige, trendy kleuren. Met JAFRA Beauty kun je er stralend uitzien en tevens je huid goed verzorgen.